Družinske financeKo nismo več vsak zase

Boruta in Vanjo ter njuni hčerki dvojčici, Emo in Saro, sem spoznal leta 2007, ko se je zaradi rojstva obeh hčera zelo spremenil družinski proračun. Borut in Vanja sta zelo kmalu opazila, da odhodki v družinskem proračunu naraščajo in da bosta potrebovala strokovno pomoč pri oblikah varčevanja za šolanje svojih dveh otrok.

Prav tako sta želela zase imeti primerno obliko zavarovanja, s katero bi poskrbela za lastno varnost in predvsem varnost svojih otrok. Zaradi povečanja družine sta Borut in Vanja načrtovala tudi nakup večjega stanovanja, ki bi zagotovil boljše pogoje za življenje.

“Ko sta prišli dvojčici, se nama je svet postavil na glavo. Kmalu za tem pa tudi družinski proračun. Vse dvojno, vse povezano z večjimi stroški, dvakratno! Tega si ne moreš predstavljati, če ne doživiš. In res me je skrbelo, kaj šele bo, ko zrasteta. Svoje skrbi sem zaupala možu, ki je od prijatelja dobil Matjaževo številko. Zdaj vsaj vem, kam gremo in kako bomo poskrbeli za njuno šolanje!”

 

Po posvetu smo naprej poskrbeli za osnovno socialno varnost in s tem zagotovili varnost celotni družini. V drugem koraku smo uredili 17 letno mesečno varčevanje za šolanje otrok, preko katerega bosta Ema in Sara lahko nemoteno opravili študij z lastno štipendijo v višini okrog 500 € mesečno. Varčevali smo tudi za nakup stanovanja, ki ga je družina izvedla leta 2013, ko so se uspešno preselili v večje stanovanje. Po poplačilu tekočih stroškov obnove stanovanja se v drugem letu lotevamo novih ciljev – varčevanja za pokojnino in za letne družinske dopuste.

Pokličite za svoj sestanek!

Dosegljivi smo na
051 306 213.
Lahko nam pošljete tudi elektronsko pošto na info@cresus.si

Malo je ljudi za katere dam roko v ogenj, a Matjaž je, v to sem trdno prepričan, ne samo izjemno strokoven, ampak tudi profesionalen in pošten finančni svetovalec.

Boštjan Polutnik
Direktor, Moj Status, d.o.o.

Nisem mu zaupala, izogibala sem se mu! Nato sem imela poglobljen sestanek z njim. In kaj se mi je zgodilo? Moj denar je postal zlat!

Romana Podrekar
Direktorica, Libri, d.o.o.

V kakšni kondiciji pa so vaše družinske finance?