Imam podjetjePravo finančno znanje podjetniku omogoča lažje vodenje podjetja

Velika referenca nam je sodelovanje z več uspešnimi slovenskimi podjetniki in podjetji. Pri večini podjetij lahko pomagamo predvsem pri osebnih financah podjetnika ter seveda pri podjetniških financah na podjetju samem. Ker poznamo širok spekter različnih strokovnjakov s področja računovodstva, davkov, investicij in optimizacije poslovanja, z veseljem podjetnikom posredujemo kontakte, kje lahko nadaljujejo svoj posvet za bolj specifična vprašanja.

Z dobrimi povezavami na mednarodnih trgih prenašamo dobre prakse iz tujine v povezavi s posebnostmi Slovenskega prostora – vse z namenom, da smo lahko podjetniku in njegovemu podjetju najboljši sogovornik. Naš glavni cilj je, da podpremo podjetnikove ideje in vizije!

Pokličite za svoj sestanek!

Dosegljivi smo na
051 306 213.
Lahko nam pošljete tudi elektronsko pošto na info@cresus.si

Malo je ljudi za katere dam roko v ogenj, a Matjaž je, v to sem trdno prepričan, ne samo izjemno strokoven, ampak tudi profesionalen in pošten finančni svetovalec.

Boštjan Polutnik
Direktor, Moj Status, d.o.o.

Nisem mu zaupala, izogibala sem se mu! Nato sem imela poglobljen sestanek z njim. In kaj se mi je zgodilo? Moj denar je postal zlat!

Romana Podrekar
Direktorica, Libri, d.o.o.

Imate podjetje in se sprašujete kaj lahko storimo za vas?