Investicijska vlaganjaPrevidno v bolj tvegane naložbe

Z Miranom se poznava že od leta 2004. Kot mene so tudi njega v tistih letih pričela zanimati investicijska vlaganja. Ker je Miran uspešen podjetnik, je zase ustvarjal zelo dober denarni tok, pravzaprav to počne še danes. Presežek je bilo potrebno oplemenititi. Z mojo pomočjo sem ga usmeril na različne ponudnike investicijskih storitev, s katerimi še danes uspešno sodeluje.

Z izkušnjami, ki sem jih pridobil tudi z lastnim investiranjem danes vem, na kaj vse je potrebno pri investicijskih vlaganjih  paziti in predvsem najpomembnejše – kako obvladovati tveganja. To pa je že  več kot pol poti do uspeha. Zato vsakega posameznika opozorim predvsem na omenjen vidik investicij in mu svetujem, da v nadaljnjem koraku, ko ga ustrezno napotim naprej, vsekakor izbere ponudnike storitev, ki mu zagotavljajo profesionalen in pravi pristop do bodisi upravljanja premoženja bodisi samo do svetovanja glede izbire naložb.

Pokličite za svoj sestanek!

Dosegljivi smo na
051 306 213.
Lahko nam pošljete tudi elektronsko pošto na info@cresus.si

Malo je ljudi za katere dam roko v ogenj, a Matjaž je, v to sem trdno prepričan, ne samo izjemno strokoven, ampak tudi profesionalen in pošten finančni svetovalec.

Boštjan Polutnik
Direktor, Moj Status, d.o.o.

Nisem mu zaupala, izogibala sem se mu! Nato sem imela poglobljen sestanek z njim. In kaj se mi je zgodilo? Moj denar je postal zlat!

Romana Podrekar
Direktorica, Libri, d.o.o.

Želite strokovno razlago vseh prednosti, pa tudi slabosti?