Rešitve

Pokojnina

Svojo zgodbo pri zagotavljanju varnega finančnega stanja v praksi, je z nami delila Mateja. Pri pogovoru s strankami večkrat naletimo na podobne primere in zgodbe.

Več

Zaščitite prihranke

Tone in Marija sta v letih pred finančno krizo vlagala brez upravljanja s tveganji, zaradi česar je padec na trgih takrat izbrisal dober del ustvarjenega donosa.

 

več

Družinske finance

Prihod dojenčka nam vsem postavi življenje na glavo. Tudi družinski proračun. No, v njunem primeru, se je na glavo obrnilo kar dvakrat. Prišli sta namreč dvojčici, mlada starša pa sta zelo odgovorno takoj iskala rešitve za prihodnost.

več

Investicijska vlaganja

Miran, kot uspešen podjetnik, je bil in bo ostal, je zahtevna stranka. Tudi sam se je strinjal, da to zapišem, ko je verificiral objavo. To je pomenilo, da je od mene terjal samo profesionalnost.

več

Imam podjetje

Velika referenca nam je sodelovanje z več uspešnimi slovenskimi podjetniki in podjetji. Skupaj smo našli res dobre rešitve!

več

Izobraževanje

Izobraževanje je v današnjem sveta hitrega tempa in neštetih informacij nuja. A danes ni najbolj pomembno se samo informirati o nečem, ampak se je dobro pred tem prepričati, ali so informacije objektivne narave.

več