Investicijska vlaganja

“Povedal vam bom, kako postati bogat. Bodite prestrašeni, ko so ostali pohlepni. Bodite pohlepni, ko so ostali prestrašeni.” Warren Buffet

Pri denarju, za katerega vsi delamo, hitro spoznamo, da ni vse v tem, koliko denarja uspe človek zaslužiti. Veliko bolj pomembno je, koliko denarja v aktivni fazi uspemo prihraniti ter kako trdo potem denar dela za nas, če ga pametno investiramo.

Pred investicijami je dobro poznati, kam in kako investirati svoj denar, da bo resnično oddelal tisto, kar od njega pričakujemo. Phillip Fisher je nekoč izjavil, da je finančni trg poln ljudi, ki poznajo ceno vsega, a hkrati vrednost ničesar. Zato je dobro, da na pri teh opcijah poznate tako prednosti kot tudi slabosti.

V našem podjetju vam lahko ponudimo osnovne, splošno znane informacije glede možnosti investicijskih vlaganj in vas po potrebi napotimo naprej na ustrezne ponudnike, ki glede na dolgoletne uspešne rezultate svoje delo opravljajo profesionalno in z dobro skrbnostjo.

Spremljajte svoje investicije!

Primer uspešne strategije

  • kupuj tisto, kar je poceni
  • investiraj v naložbe, ki jih večina zanemarja
  • pri investiranju upoštevaj tradicionalne cikluse
  • obvladovanje tveganj je najpomembnejše
  • določi, koliko si pripravljen izgubiti in koliko zaslužiti

Kako uspešni vlagatelji dosegajo dobre donose?

Čas hitrih sprememb zahteva hitre reakcije. Vsak posameznik mora zato sam aktivno spremljati in prilagajati svoje naložbe glede na spremembe, ki se dogajajo na trgu.

Redko kdo ve, da se ključ v konstantnih donosih na finančnih trgih skriva v uspešnem obvladovanju tveganj. Zato si morate pred odločitvijo zastaviti sledeča vprašanja: Kako primerno razpršiti svoje premoženje v upravljanju ter s kakšnimi finančnimi instrumenti se lahko zavarujem pred padci? Ali mogoče obstaja tudi zaščita že doseženega donosa, ki sem ga ustvaril na delnicah do danes?

Pokličite za svoj sestanek!

Dosegljivi smo na
051 306 213.
Lahko nam pošljete tudi elektronsko pošto na info@cresus.si

To je področje, kjer ima večina ljudi največ želja, najmanj znanja in največ strahov. Z Matjaževo pomočjo pa je lahko pot do finančne varnosti in neodvisnosti veliko krajša in bolj udobna.

Metka Feher Pal
specialistka za zaključevanje, Metka Feher Pal, s.p.

Nikoli nisem niti razmišljala o tem na način, na kakršnega mi je Matjaž predstavil svoje delo. Uspelo mu je in zaupam mu. S svojim znanjem in načinom dela mi je hitreje in sploh pomagal do mojih ciljev.

Špela Šavc
Direktorica, Špelina organizacija dogodkov

Matjaž mi je na podlagi analize mojih želja, ciljev in zmožnosti, objektivno svetoval različne naložbe in mi predstavil vse njihove prednosti, slabosti ter rizike in stroške.

Sintija Vrglez
Marketing specialistka, Norma

Želite svoj osebni finančni načrt?Vpišite svoje podatke in se dogovorite za neobvezujoč sestanek

[contact-form-7 404 "Not Found"]

0

Letnica ustanovitve prve borze

0

Milijonov milijonarjev danes na svetu

0

100 letni povprečni donos delnic

Preverite kako dosegamo cilje naših strank

Pokojnina

Preverite kako smo našim strankam zagotovili brezskrbno pokojnino.

več

Zaščita prihrankov

Tone in Marija sta želela primerno zaščito svojih prihrankov.

več

Družinske finance

Kako zastaviti dobre temelje družinskim financam.

več

Investicijska vlaganja

Na trgu so vedno priložnosti. Le poiskati jih je treba.

več