Storitve

Pokojnina

Vsak si želi, da bi po dolgih letih zaposlitve užival sadove svojega dela. Da bi lahko brezskrbno užival in počel vse tisto, kar mu prej čas ni dopuščal zaradi službe in preostalih obveznosti.

Več
Zaščitite prihranke

Za zaščito prihrankov je zelo dobro poskrbeti. Kaj hitro se lahko znajdemo v pasteh, ki nam znižujejo kupno moč in vrednost težko privarčevanega denarja. Dobro je imeti prave informacije ob pravem času!

Več
Družinske finance

Načrtovanje družinskih financ je izjemnega pomena, če si hočemo na dolgi rok prihraniti precej stresa ob nepričakovanih izdatkih. Zdravi odnosi vsekakor temeljijo na zdravem družinskem proračunu.

Več
Investicijska vlaganja

Pri denarju hitro spoznamo, da ni vse v tem, koliko uspe človek zaslužiti. Veliko bolj pomembno je, koliko v aktivni fazi uspemo prihraniti ter kako trdo potem denar dela za nas, če ga pametno investiramo.

Več
Imam podjetje

Današnje podjetniško okolje je veliko bolj sofisticirano in vedno bolj zahteva od vsakega podjetnika določena specifična znanja in veščine. Finančna pismenost je gotovo eden izmed njih!

Več
Izobraževanje

Opravljamo čudovito poslanstvo – osveščanje o financah! Na razumljiv način skušamo razložiti zapleteno delovanje finančnih sistemov. Svoje delo opravljamo zanesljivo in družbeno odgovorno!

Več