Način dela

Premoženjsko (finančno) svetovanje je storitvena dejavnost, v tujini zelo cenjena in iskana, a se tudi v Sloveniji s časom vedno bolj uveljavlja in prihaja do izraza. Povpraševanje posameznikov po ustreznih finančnih rešitvah za uresničevanje različnih ciljev je v porastu, saj se vedno bolj zavedamo, da država prelaga skrb za zagotavljanje varne prihodnosti na nas same. Pa ne le to, velika večina ljudi se že zaveda, da je dobro imeti ˝nekaj na strani˝ in zato želijo plemeniti svoje prihranke na različne načine ali zgolj pridobiti mnenje pri financiranju ali preostalih izzivih na področju financ. posebno situacijo na finančnih trgih, v mednarodni politiki in v naših življenjih. Pri nas se trudimo čim hitreje prilagajati na novo nastale razmere in s tem pridobiti znanje o pasteh in priložnostih ter novonastalih tveganjih z namenom pravočasnega svetovanja!

Izobražujemo in svetujemo na področju financ, prihrankov in varčevanj

V preteklosti so se posamezniki na finančnem trgu v Sloveniji večinoma srečevali s prodajalci finančnih produktov. Ti so vedno prodali nek določen finančni produkt, ne glede na to, ali je ustrezal strankinemu profilu ter predvsem njegovim pričakovanjem, željam in ciljem. Zato prihaja pri veliki večini vlagateljev danes do različnih izzivov, ko ugotavljajo, da imajo za svoj prioritetni finančni cilj povsem neprimeren produkt, v večini še s skritimi stroški in nepojasnjenimi in nepoznanimi tveganji.

Tudi vi želite sprejeti pravilno finančno odločitev na finančnem področju?

Da bi posameznik zase resnično pridobil najugodnejšo in najbolj primerno ponudbo glede na njegove finančne želje ali cilje, mora najprej opraviti temeljito analizo stanja, kjer se ugotovijo potrebe pridobiti ustrezno rešitev, pisano na kožo posamezniku in njegovim finančnim potrebam. Po opravljeni analizi mora svetovalec pripraviti individualni finančni načrt, ki vsebuje najugodnejšo rešitev za strankine potrebe in razlago vseh prednosti ter slabosti.

 

Naučite se prepoznati razliko med prodajalcem finančnih produktov in svetovalcem

Šele po individualni rešitvi, ki mora vsebovati pisno pojasnitev stroškov in tveganj ter perspektiv, se lahko posameznik odloči pravilno. Naše glavno vodilo je, da vam pripravimo individualni načrt, po katerem vas lahko napotimo naprej na ustrezne ponudnike, ki odgovarjajo vašim pričakovanjem, željam in ciljem.

 

 

Koliko stane naše svetovanje?

Takole je. Med naše temeljne vrednote spadajo tudi poštenje in dobri poslovni odnosi. Smatramo, da je ljudem treba pomagati z znanjem, ki ga premoremo in jim poiskati najugodnejšo ter najbolj primerno ponudbo glede na njihove želje in seveda zmožnosti. Sploh malim vlagateljem je potrebno pokazati luč, ne pa jih dodatno obremeniti z začetnimi stroški našega poslovnega sodelovanja. V vsakem primeru je naše prvo srečanje brezplačno. Prav tako za vas brezplačno izdelamo analizo in ponudimo rešitev. Za vse morebitne nadaljnje stroške vam z veseljem pokažemo naš cenik.

 

Iščete verodostojno in etično finančno rešitev? Pocukajte nas za rokav!