VIDEO – Upravljanje osebnih in poslovnih financ v izjemnih situacijah!

VIDEO UPDATE – 24.03.2020

V mesecu marcu smo doživeli največje borzne padce po oktobru 2008. COVID-19 je ustavil svet ter ekonomijo in pretresel tudi kripto trge, plemenite kovine, surovine in obveznice.

V teh dneh se – odvijajo povsem pričakovane poteze Centralnih bank ter vlad po svetu za neomejeno pomoč ekonomiji. Denarja bo v različnih oblikah na voljo v neomejenih razsežnostih – tako za pomoč borznim trgom kot tudi za pomoč ekonomiji.

Pri takšnih potezah se je zelo dobro postaviti malce v prihodnost in se vprašati: Kaj bodo omenjeni ukrepi dobrega ali slabega prinesli v naša življenja gledano srednjeročno in dolgoročno? Kakšna tveganja prinašajo takšne drastične monetarne odločitve? Kaj se bo dogajalo z vrednostjo denarja? Katere naložbe so lahko v takšni situaciji dobra izbira?

V trenutni situaciji se vam, kot vlagatelju, verjetno porajajo sledeča vprašanja:

Kako se bo razpletla tale situacija na trgih?

Kaj narediti z obstoječimi in potencialnimi investicijami ter naložbami?

Kje se pojavljajo največje priložnost – kriptovalute, delnice, ETF skladi, plemenite kovine ali ˝cash˝?

Kdaj vstopiti – je sedaj že pravi čas?

Oglejte si posnetek pogovora, kjer sem kot gost nastopal v enem izmed brezplačnih Facebook druženj, ki jih je v teh časih pripravilo podjetje KHD d.o.o. 

DISCLAIMER – OMEJITEV ODGOVORNOSTI

Prispevek ne predstavlja investicijskega svetovanja. Trgovanje z izvedenimi finančnimi instrumenti vsebuje večjo stopnjo tveganja in lahko povzroči izgube. Izvedeni finančni instrumenti niso primerna naložba za povprečno neprofesionalno stranko. Vsebina prispevka ne predstavlja priporočil za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, niti ne pomeni ponudbe ali vabila k izstavljanju ponudb za nakup ali prodajo finančnih instrumentov, temveč je namenjena informiranju javnosti o storitvah ter dogajanjih na kapitalskih trgih. Pretekla donosnost finančnih instrumentov ni pokazatelj donosnosti v prihodnosti. Cresus, finančno svetovanje ni odgovoren za motnje pri delovanju spletnih strani, niti ne jamči za točnost in popolnost objavljenih podatkov in ne prevzema nobene odgovornosti za morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe.